Wie zijn we

Anne van der Pol

Ik ben breed geïnteresseerd in de beleidskeuzes die gemaakt worden op het gebied van sociale woningbouw Sinds 2010 ben ik opnieuw woonachtig in Groningen in een appartement van Lefier. Ik ben al jaren met hart en ziel werkzaam als onderwijskundig begeleider met als doel het volgen van regulier (‘gewoon’) onderwijs mogelijk maken voor leerlingen voor wie dat niet vanzelfsprekend is omdat ze extra ondersteuning nodig hebben. Daarnaast ben ik jarenlang politiek actief geweest: van beoogd lid voor de provinciale staten tot gewestelijk secretaris van een politieke partij. In een vorige gemeente waar ik woonde was ik voorzitter van de gemeentelijke…

Lees verder
Jeanette Oosterveld

Mijn naam is Jeannette Oosterveld en sinds kort ben ik lid van de Klant Advies Raad van Lefier. Het is voor mij allemaal nieuw en het zal nog wel even duren eer ik echt advies kan geven maar het is bijzonder leerzaam. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als facilitair coördinator bij een landelijk schoonmaakbedrijf in de medische sector. Totaal iets anders maar juist daarom heb ik gereageerd op de oproep van de KAR, zodat ik iets kan betekenen voor mijn woonomgeving en de huurders…

Lees verder
Frank Feringa

Mijn naam is Frank Feringa en ben in het voorjaar van 2020 lid geworden van de KAR. Bestuurslid van de KAR lijkt mij een leuke afwisseling naast mijn dagelijkse werk. Ik kijk er naar uit om mee te denken en mij te verdiepen in de huidige beleidskeuzes en uitdagingen in de sociale huursector. Momenteel ben ik bezig met een promotieonderzoek in Natuurkunde aan de Rijks Universiteit Groningen. Daarnaast zijn mijn hobby’s schaatsen, fietsen en zeilen. Ik ben actief op een zeilschool in Friesland, waar ik zeiltraining geef…

Lees verder
Donna Ferguson

Mijn naam is Donna Ferguson. Sinds kort ben ik algemeen bestuurslid van KAR. Mijn professionele achtergrond ligt in de zorgsector en op dit moment ben ik bezig met de opleiding assistent makelaar. Zelf huur ik negen jaar een woning van Lefier in de wijk Lewenborg. Ik heb mij aangemeld als bestuurslid omdat ik graag zou willen kijken welke mogelijkheden er voor ons zijn om van en met elkaar te leren/ verbeteren : verhuurregels, woningdoorstroming, leefbaarheid en betaalbaarheid zijn dingen die ik heel belangrijk vind en mij graag voor in wil zetten

Lees verder
Machteld de Jong

Mijn naam is Machteld de Jong. Ik woon nu al ruim 24 jaar met veel plezier in een woning van Lefier in de West Indische buurt. Een wijk waar op sociaal vlak veel gebeurd. En dat spreekt mij aan! Ik heb gewerkt bij de Maatschappelijk Juridische Dienstverlening, de Vrouwenopvang, de organisatie van Noorderzon, Bevrijdingsfestival en Theater te Water. Als vrijwilliger was ik ook betrokken bij Studio Draadkracht aan de Oosterhamriklaan. De laatste jaren heb ik me bezig gehouden met het maken van Troostgoed. Van de kleding van overledenen maakte ik nieuwe, troostrijke  producten maakte voor nabestaanden. Nu ga ik…

Lees verder

Book your tickets